Bahia

salvador brazilie reizen

Betoverd door uitbundige natuur en rijke erfgoed, de staat Bahia biedt een groot aantal ervaringen. Van maagdelijke stranden aan de meest historische centrum van Brazilië in Salvador, de hoofdstad, Bahia presenteert een overvloed aan locaties om te verkennen. Salvador, Praia do Forte, Chapada Diamantina (die Lencois en Mucuge omvat), Morro de Sao Paulo, Itacare, en Porto Seguro (die Trancoso en Arraial D’Ajuda omvat) zal de onderzoekende geest verrukken en zal uw geest stijgen naar nieuwe hoogten .

Salvador werd de eerste hoofdstad van Brazilië in 1549, toen de Portugese rechtbank gestuurd Tome de Souza als het land de eerste gouverneur-generaal. De stad heeft een schat aan prachtig gerestaureerde koloniale architectuur en volgens de legende; Salvador heeft 365 kerken, een voor elke dag van het jaar. Het heeft de reputatie van het centrum van de Braziliaanse cultuur en met zijn raciaal gemengde bevolking van 2,2 miljoen, Salvador is de derde grootste stad van Brazilië en de hoofdstad van de staat Bahia.

De religie en mystiek die zo veel een deel van Bahia leven worden vertegenwoordigd door het katholicisme, overgenomen door de Portugezen en Candomble, de polsslag van de stad, die in de loop van de slaven uit Afrika kwam gebracht. Ze bracht ook met hen Capoeira, een mix tussen dans en vechtsport, die wordt beoefend in de hele stad en de staat.

Carnaval is hier één van de grootste in de wereld, het stimuleren van actieve participatie met duizenden mensen dansen in de straten, van oudsher genieten van hun jongstleden één gooit voor de vastentijd. De stad is voortdurend leven met de klanken en ritmes van de samba, bijl, pagode, MPB, en Afrikaanse drum beats. Salvador is gezegend met een van de beste keukens in het land en ook met prachtige stranden.