Beste Florianopolis

Beste Florianopolis

De dingen gezegd van Florianopolis waren ronduit uitzonderlijk. “Er is niets als de stranden van dat eiland” een reiziger vertelde me. Anytime Ik googled alles inclusief geweldig en Zuid-Amerika was er altijd een resultaat die continu verschenen. Awesome + Zuid-Amerika =

Yep, Florianopolis.

Gezien het feit dat ik in 5 van de 12 landen in Zuid-Amerika hebben geleefd Ik was altijd nieuwsgierig over wat de mensen dachten dat zou de beste plaatsen op het continent te leven? Welke stad was altijd op elke lijst? Florianopolis.

Ik had zelfs het genoegen van de vergadering een persoon die leefde in Florianopolis voor meer dan 10 jaar, begon een bedrijf daar, en onmiddellijk gezegd is het Medellin haar Colombia. Paradise in andere woorden. Terwijl ik heb zitten denken van Medellin in Rio De Janeiro, wist ik dat mijn eerste reis buiten mijn nieuwe thuis in Brazilië zou moeten Florianopolis bevatten.

Florianopolis is geweldig, ik snap het.

Als een reiziger, heb ik geleerd om niet aan de verwachtingen over een specifieke bestemming te formuleren. Er zijn momenten waarop ik het mentaal dwingen en er zijn andere momenten waarop het spontaan gebeurt, zie bezoek aan Madagaskar is niet Azië Afrika.

Ik verwachtte geweldig stranden
Ik verwachtte geweldig surfen
Ik verwachtte gewoon pure geweldig

Alles heeft zijn momenten en helaas Florianopolis nooit zijn geduld met mij had. Oke ik lieg, we hadden een beetje een moment waarop ik had mijn spectaculaire run in met de “policia militar” (militaire politie), maar dat is naast het punt. De opwinding van mijn eerste reis was overvol vergelijkbaar wanneer partners voor een prom of voor mijn internationale lezers te ontmoeten, een eerste date?

Schreeuw naar al mijn lezers in Brazilië! Florianopolis was verre van pure geweldig naar mijn mening. Het maakt niet verdient alle de lovende recensies van zo’n unieke paradijs als u hetzelfde paradijs in vele plaatsen in de wereld te vinden.

Ik weet niet of het is omdat ik naar de prachtige stranden van Madagascar of zelfs de afgelegen stranden van Colombia geweest, maar dit is niet uniek paradijs. Dit is een mooie badplaats ergens anders gevonden in Brazilië of de Verenigde Staten voor die kwestie. Met mooier vrouwen dan in de Verenigde Staten, sorry dames.

Ik had het genoegen van het leven uur rijden van een van de beste stranden in de Verenigde Staten, Siesta Key in Sarasota, Fl (1,5 uur om precies te zijn). Raad eens? Florianopolis is niet anders dan het feit dat over het exotische Brazilië eind ervan. De fascinatie voor Florianopolis begint met de verwachtingen van de toeristen in mijn mening. Eerste indrukken een leven lang meegaan en waar de meeste toeristen in te voeren, Brazilië? Laat me besparen u de zoekfunctie van Google, Rio De Janeiro.

De stranden van Rio gaan niet over fysieke schoonheid, tenzij je vrouwen met natuurlijke big butts (trefwoord natuurlijk zijn we niet aan u Colombia, knipoog) als schoonheid beschouwen. De stranden van Rio zijn over de manier van leven in een van de grootste steden in Latijns-Amerika. Rio is het culturele hart van Brazilië als het gaat om het toerisme en het is bekend over de hele wereld om zijn stranden.

Toeristen komen uit de vuile en rottend strand dat Copacabana in Rio de schone, bekend over de hele wereld om te surfen stranden in Florianopolis. Geen wedstrijd. Denk ook dat Florianopolis is bekend voor het feit dat een aantal van de mooiste vrouw in Brazilië.

Waarom zou niet iedereen enthousiast over Florianopolis?

Ik weet niet of ik ben opklaren, maar ik had het genoegen van een bezoek aan Florianopolis met een Braziliaanse en ze het met me eens, dus ik kan dat niet verkeerd zijn. Misschien heb ik net als stranden die zijn helder blauw en groen, en niet alleen reguliere ocean blue? Misschien is het omdat ik wil dat mijn paradijs te lijken op de stranden in Frans-Polynesië of Fiji? Misschien is het omdat het was iets meer dan hyped om mee te beginnen.

Florianopolis is een uitstekende plek voor iedereen die avontuurlijke sporten houdt, vooral surfen. Nadat ik Florianopolis bezocht was ik zeer teleurgesteld omdat het moest een van de hoogtepunten van mijn reis naar Brazilië te zijn. Ik wil erop wijzen nu dat is een prachtige plek, maar niet wat iedereen coalitiepartner en enthousiast over.

Ik ben niet teleurgesteld dat ik een bezoek aan de populaire eiland.

Ik ben blij dat Florianopolis gaf me een katalysator om te zoeken naar en zie de echte mooie stranden van Brazilië. Tot nu toe op mijn lijst is Fernando de Noronha (betwist als de mooiste), Bonito Mato Grosso Do Sul, Tambaú, Praia Tambaba, Praia de Pirangi do Norte Natal, Jericoara Ceara, Praias Ceara.

Ik hou van reizen naar plaatsen die mensen niet te bezoeken, zoals de Guyana in Zuid-Amerika, alsmede Madagascar en Ethiopië in Afrika. Dit is mijn oplossing, het zien van de echte onbekende, plaatsen die zelden worden verkend. We weten allemaal dat Parijs is romantisch, Londen is een spektakel, bla bla bla. Wanneer ik reis ik wil weten en de plaatsen die niet op de toeristische route met u delen. U wilt buiten de gebaande paden?

Ik was de eerste reis blogger in Zuid-Sudan en de enige andere die Somaliland bezochten

Tot slot, is Brazilië bekend als duur en als je gaat om dat soort munt te besteden aan een groot strand zou ik een andere locatie die veel meer biedt aanraden. Ik noem het het Venetië van Brazilië met een beetje van een flare, Paraty. Het is echt uitzonderlijk omdat het een beetje van alles. Florianopolis is mooi, ik wil niet dat iemand te verwarren, maar Florianopolis is niet speciaal (alleen voor surfers in mijn mening).

Het vonnis? Als je een 20 iets backpacker die alleen maar wil om te feesten en surfen, ga naar Florianopolis. Als u geïnteresseerd bent in een beetje meer als geschiedenis, wandelen, en misschien zelfs de kunsten zijn, kijk voor meer updates.