Braziliaanse Eten: Typische en Traditionele Cuisine

Braziliaanse Eten: Typische en Traditionele Cuisine

Het eten in Brazilië is in het algemeen een variatie van het voedsel dat kan worden gevonden in andere Zuid-Amerikaanse landen. Bij een bezoek aan Brazilië, vindt men dat er slechts variaties van levensmiddelen die zijn gevonden in het hele continent.

Het is zelden te eten dat is al uniek, maar er zijn een aantal heerlijke lekkernijen om ontdekt te worden.

Brazilië was één van de laatste landen die ik van plan om te leven in Zuid-Amerika en in staat om het voedsel uit de eerste hand ervaring was niets minder dan een genot.

Begrijpen dat Brazilianen zijn vleesliefhebbers is de eerste stap op weg naar het waarderen van het uitgebreide aanbod van de opties van voedsel in Brazilië. Een Churrascaria, een Braziliaans steakhouse, is een van de pijlers van de Braziliaanse keuken.

De verschillen tussen steden en regio’s zijn enorm in Brazilië en dit beïnvloedt de variatie in voedsel. Van Afrikaanse Portugees en zelfs Duitse, kan een beetje van alles te vinden in Brazilië. Het is een van de weinige plekken in de wereld waar alles mazen samen prachtig.

Dit heeft natuurlijk de hele tijd gebeurd.

De Verenigde Staten kan worden beschreven hetzelfde, maar de integratie van culturen is precies het tegenovergestelde. In de Verenigde Staten culturen vasthouden aan hun eigen soort. Aziaten stok met Aziaten en hun eigen etnische groepen; Chinees, Japans, Vietnamees, enz. Latijns-Amerikanen vasthouden aan hun eigen soort binnen hun eigen subgroepen Colombianen, Venezolanen, etc.

Een groot cafe op de grens van Ipanema en Copacabana (Copa-NEMA)
Brazilië kan worden omschreven als een gemengde salade, iedereen enkel leeft in harmonie samen. Culturen beïnvloeden elkaar en is duidelijk te zien in de keuken. De enige andere landen in de wereld waar ik dit harmonieus leven hebben gezien is in de cultuur van Canada en Suriname.

Er is geen “typisch Braziliaans gerecht”, maar een scala van verschillende opties als een door middel van alternatieve gebieden beweegt. Een ding kan echter constant gehouden worden, het vlees is zeker verwacht op elke plaat, evenals Frieten en rijst (typisch Latijns-Amerikaanse keuken minus de frieten).

Wonen in Rio de Janeiro voor bijna 6 maanden, zal ik wijzen op een aantal van unieke (en leuke) dingen die men moet proberen bij een bezoek aan de populaire stad:

De Braziliaanse Buffet

Van lekker eten tot de plaatselijke eetcafe, de Braziliaanse buffet is een steunpilaar voor Braziliaanse keuken. Het betalen van een vaste prijs voor een all you can eat smorgasbord van vlees is een gangbare praktijk bij Braziliaanse buffetten in de Verenigde Staten.

Dikwijls wordt een knop die groen aan één kant en rode anderzijds hebben. Een volledige verzameling van obers bij te wonen om uw honger wens van het toevoegen van meer en meer vlees op je bord tot de knop wordt omgedraaid naar rood. Groen betekent meer tevreden, rood betekent stoppen.

Dit is natuurlijk te vinden in uitstekende restaurants. Lokale eetgelegenheden hebben een meer logische manier om te baseren hoeveel klanten te laten betalen voor hun roemloze displays van honger, worden de platen in rekening gebracht door het gewicht.

Een logische manier om een ​​rendement op uw investering in Brazilië te krijgen, is als er meer vlees wordt gekozen men betaalt meer. Overwegende dat als alleen sla en groenten worden geconsumeerd een stevig restaurant burger betaalt veel minder. Desert aflaten zijn inbegrepen in het buffet prijs, moet men niet vergeten op te nemen op het bord!

Na het wegen is het toegestaan ​​om hun gekozen stukjes verbruikt. Eenmaal klaar, wordt een patron verwacht te krijgen in lijn (lijnen zijn gebruikelijk in Brazilië) en uit te wisselen beleefdheden in de kas.

Houd de ontvangst, wordt het vaak gecontroleerd voor vertrek.

Churrasquinho
Churrasquinho!
Churrascinho

Deze Braziliaanse keuken is een steunpilaar voor fastfood liefhebbers en dit is niet de normale Verenigde Staten fast food. Straatverkopers uit het hele land bieden kip, biefstuk, en worst op een dagelijkse grill. Veel vlees zijn zelfs gepaneerde en gebakken.

Indien men geïnteresseerd is in de hemel op een stok verschillende stukken vlees kan besteld worden omwikkeld met spek of met kaas daar tussenin.

Na uw meatatarian maaltijd is opgesteld op basis van de goede smaak een laatste functie zal worden toegevoegd, farofa. Wikipedia stelt officieel dat farofa is gemaakt van meel maniok.

In Brazilië het meel wordt gekookt met gemengde zout, geraspte spek, en boter (knoflook is ook een gemeenschappelijk ingrediënt). Nadat het vlees gaar is en geglazuurd de sappen uit het vlees trekken de farofa en het voegt een uitzonderlijke smaakmaker aan de heerlijke vlees.

Churrasco betekent vlees, inho betekent klein. Voeg deze samen en je hebt Churrascinho, kleine stukjes vlees.

Zelfs sushi-restaurants, bekend als de Japanse keuken in Brazilië, biedt een all you can eat optie. Algemeen bekend als Rodizo, is een stuk papier uitgedeeld aan de gasten, waar keuzes worden gemaakt. Hoewel er een vaste set van sushi variaties om uit te kiezen, kan men een eindeloos aanbod van sushi bestellen.

Dit was een van mijn favoriete gerechten in Brazilië als de meeste plaatsen in de wereld niet alles wat je kunt eten sushi bieden.

dranken

Dranken in Brazilië zijn vrij uniek. In veel landen over de hele wereld drank conglomeraten aan te passen dranken aan de lokale smaak en gewoonten. In Peru is er Inca Cola, in Colombia is er Colombiana en een breed scala van fruit op smaak gebrachte frisdrank.

Postobon, de appel geïnspireerde soda is een van de meest majestueuze producten die in Colombia.

Profiteren van de enorme Amazone regenwoud, Brazilië maakt gebruik van een vrucht genaamd Guaraná. Verschillende dranken zijn afgeleid van het fruit waaronder kunstmatige gearomatiseerde dranken die dezelfde smaak. Alles van koolzuurhoudende frisdrank en vruchtensap, Guarana is een steunpilaar drank in Brazilië.

Veel straatverkopers bieden de koolzuurhoudende frisdrank versie, Guaraná Artartica, en de vrucht versie, Guaravitá.

Guaraná is soms vaker gezien dan Coke zelf. Houd in gedachten dat Diet Coke heet Coca Licht, er is zelfs een speciale Coke Light Plus met kalk.

Als men in staat is om de unieke woestijn lagunes te bezoeken in de staat Maranho een speciaal merk van Coca-Cola, genaamd Jezus wordt gemaakt. Stel geen vragen. Grappig genoeg is, wordt Guaraná Antarctica geproduceerd door de Anheuser Busch bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten.

Een teken van rust en de visie van wat de meeste bezoekers te overwegen om een ​​belangrijk deel van hun vakantie. Caipirinhas zijn vrij eenvoudig te maken en als men op dieet moet worden vermeden.

Een eenvoudige nationale cocktail bevat cachaça, die ook wel bekend staat als suikerriet rum, een berg van suiker en kalk. Het is de meest voorkomende alcoholische drank te vinden in Brazilië en zeer eenvoudig te maken.

Disclaimer: WanderingTrader is niet verantwoordelijk voor wat er gebeurt na het consumeren van Caipirinhas zijn.

Açai

Een andere veel voorkomende fruit gevonden in de Amazone, açai bessen zijn onlangs uitgeroepen tot een modern wonder van de anti-oxidanten die nu populair in het westen. Brazilianen eten Acai bessen als een stevig woestijn, proteïne shake en een hapje. Ze creëren desserts en dranken die zo hoog in calorieën en vet kan gemakkelijk leiden één om te eindigen met een krachtige hartaanval zijn.

Verpakt met voldoende calorieën om Jenny Craig kijken dun, de acai bessen smoothie, dat wordt geserveerd in Brazilië is heel de vulling drinken.

Muesli, bananen, açai bessen en Guaraná siroop is allemaal gemengd om een ​​grote vulling traktatie te combineren.

Kokosnootwater
Kokoswater stand in Centro Rio De Janeiro
Street snacks en Dessert

Braziliaanse keuken zal niet hetzelfde zijn, totdat u Brigadeiro hebben gehad. Een chocolade dat alleen Nutella rivalen, is dit kleine woestijn doordrenkt met hagelslag, gecondenseerde melk, en een verhoogd gevoel van geluk. Veel meer dan gewone chocolade natuurlijk.

Dingen worden samengebracht met een beetje boter en vaak verkocht direct aan de straat.

Zorg ervoor dat u de aankoop van de zelfgemaakte versie van Brigadeiro als de massa geproduceerde versies gevonden in warenhuizen zijn gewoon niet hetzelfde. Als men te lopen de Kerstman Theresa berg van de populaire partij wijk Lapa, een mooie oudere vrouwen verkoopt de beste zelfgemaakte brigadeiros in Rio.

Cuzcuz is een andere traktatie die men gemakkelijk kan vinden in de straten van Brazilië. Het kan worden omschreven als een gepofte rijst behandelen gemaakt van geraspte kokosnoot overgoten met gezoete gecondenseerde melk. Deze snack kan spaarzaam op de hoeken van de stad te vinden.

Vele variaties omvatten ingrediënten zoals vanille en suiker ook.

Zoals eerder vermeld, kan de Braziliaanse gerechten en voedsel in het land sterk variëren. Hoewel veel van de bovengenoemde voedsel is te vinden door het hele land deze wordt gemarkeerd in Rio De Janeiro.

Veel toeristen houden geen rekening met het eten in Brazilië als een reden om het land te bezoeken. Echter, het eten echt maakt de reis zo veel beter. Blijf hongerig mijn vrienden.