Brazilië na het WK

Brazilië na het WK

De eerste keer dat ik ervaren Brazilië was tijdens het carnaval in Salvador. Het is een van de landen die voor altijd in je hart. De mooie mensen. De uitgestrektheid van het land. En de eindeloze corruptie en bureaucratie. Sorry ik bedoelde charme.

Veel mensen denken dat Brazilië is gewoon grote uiteinden, bikini’s, en een eindeloze strand die rond het hele land. Ze hebben ook olie. Het is een van de landen die je nooit zal vergeten; de partijen verschillend zijn, de mensen zijn in tegenstelling tot alle je zal ontmoeten, en als gevolg van de gigantische omvang van het land waar je kunt bijna alles te vinden.

Het noordoosten heeft een grotere Afrikaanse invloeden, terwijl het zuiden is meer Europa. Rio de Janeiro is uitgegroeid tot de smeltkroes waar mensen uit alle delen van Brazilië (en de wereld) gekomen om een beetje van alles te vinden. De stad was ooit de hoofdstad van Brazilië en nu is het nog steeds het hart van de Portugese afstammelingen.

We hebben gedaan wat van een ander bedrijf zou doen en huurden een absoluut ongelooflijk penthouse met uitzicht op alle van Copacabana.

Het had onbeschrijfelijke uitzicht op het strand en we kwamen samen om te ontspannen, genieten van het uitzicht, en natuurlijk, de handel en maak wat geld.

Ze werd verliefd op verschillende delen van Brazilië. Nikolai, boven, kon niet genoeg Acai krijgen. Het kan omschreven als een yoghurt smoothie die men eet met een lepel. Ze nemen de Acai fruit, verpulveren het, meng het met ijs en voilah! Gezond ijs.

Tenminste, dat is hoe Nikolai omschreef.

Manny werd verliefd op het eten goed. Braziliaanse hamburgers en de smakelijke Brigadeiro. Een bal van chocolade gevuld met gezoete gecondenseerde melk en caramel gewikkeld in hagelslag.

Stel je voor dat voor een moment.

We waren gestationeerd op de hoek van waar de Copacabana en Ipanema strand met elkaar botsen. In de ochtend waren we in staat om de zonsopgangen en ’s avonds van de zonsondergang met 360 graden uitzicht getuige.

Een van de beste delen van de reis is in oktober Brazilië verandert hun tijdzone (vergelijkbaar met daglicht besparingen in de VS). We waren in staat om te schakelen en te genieten van het uitzicht tot ongeveer 11:00 om te beginnen met het kijken naar de markten.

We ontmoetten ook met onze Braziliaanse Master Trader, Guillherme. Hij is degene die gaat helpen bij het openen van onze dag trading center in Brazilië.
Voor een bezoek aan Rio de Janeiro zijn we gestopt in het Zuiden te ontmoeten met Giga en breng hem met ons naar Rio.

Gaucho land. Uitgesproken Gah-oo-chow.

De stad Porto Alegre in het zuiden is compleet anders dan de rest van het land. De cultuur is vergelijkbaar met Uruguay en Argentinië dan de rest van Brazilië. Ik was verbaasd over hoe al van de huizen hebben hun eigen grill kamer. Zeer vergelijkbaar met hoe de huizen in Florida hebben een extra woonkamer genaamd de Florida Room. Of in de noordelijke staten hoe de meeste huizen hebben kelders.

Terwijl Rio het einde van onze reis was ik sterk betwijfel of we zullen stoppen met reizen.

Manny is in staat om te reizen met zijn hele familie nu. Nikolai is ook uitgegroeid tot de 2e WanderingTrader! Als ik spreek Guillherme is in de Galapagos-eilanden bijna opgegeten door zeeleeuwen.

Het beste deel van dit alles is dat we blijven om mensen te helpen door hen te leren hoe de handel en financieel onafhankelijk.

Dat aan het eind van de dag maakt het allemaal waard.

Om een wonderlijke 2015.

Wil je meer van het volgende WK weten dat in Rusland gehouden wordt? Dat is in 2018 en zal hopelijk voor het Nederlands elftal wederom een succes worden. Zie voor meer informatie: www.wk2018voetbalrusland.nl