Eerste indrukken van Brazilië

Eerste indrukken van Brazilië

Ik ben momenteel zitten in Tampa, Florida kijken naar de Miami Heat spel na te denken over mijn foto’s en ervaring in Brazilië, wist je niet dat ik kon multitasken? Carnaval is een ervaring die ik denk dat iedereen zou moeten hebben. Er zijn veel mensen die me vertelden uiterst voorzichtig te zijn en ik zou zijn geweest, maar het leek erop dat de hele wereld is convergerende op de stad Salvador voor carnaval. Als er grote aantallen mensen buiten bij zelfs 5 en 6 in de ochtend bent u veel minder kans om aan de slag opgevijzeld.
Een van de eerste dingen die ik zag in Brazilië is het gebrek aan invloed van de Amerikaanse cultuur. In de huidige wereldwijde economie lijkt het je niet weg van Amerika en haar cultuur, ongeacht waar u bent in de wereld. Brazilië, de bevolking verstandig, is de thuisbasis van ongeveer 200 miljoen mensen die een cultureel powerhouse maakt. Het was zo verfrissend te worden in een land waar ik niet alleen de taal kende, maar waar ik zag de beperkte invloed van de Amerikaanse cultuur. De resten ik vooral zag waren Ford wezen gereden op de straat en de gemeenschappelijke Engels woorden hier en daar, “stop en shop” bij een tankstation bijvoorbeeld. Ik geef toe dat Subway troffen de plek op 4:00 na 12 uur non-stop dansen.
De werkelijke mensen van Brazilië zijn erg vriendelijk en open. Ze zijn allemaal erg sociaal en liefde om te communiceren met elkaar. Ik weet niet of dit daaruit werkelijke wezen Carnival of niet, maar het leek iedereen was buiten opknoping uit. Ik vroeg de mensen die ik verbleef met en ze zeiden dat mensen over het algemeen communiceren op straat. Een van de dingen die mijn gedachten blies was het feit dat zij geen gebruik maken van A / C. Nu kan dit alleen in de stad Salvador, zou ik graag iemand die naar Rio of Sao Paolo is geweest bevestigen dit, zijn hotels en belangrijke zakelijke uitgesloten natuurlijk. Het weer in de stad is warm en vochtig en ze vertrouwen op wind om af te koelen. De dagen tijdens carnaval waren 80 graden plus, maar de nachten hadden mooi afkoelen. Ik ben een A / C baby en ik zweet meer dan een Chewbacca in de woestijn, zodat A / C voor mij is meestal een must.
Een ding dat me echt zwaar getroffen is de armoede in het land. Brazilië heeft zoveel ongelooflijke rijkdommen, in de jaren 1970 dat ze besloten om al hun auto’s te draaien op ethanol nodig en nu zijn een olie-exporteur in plaats van een olie-importeur. Zij hebben zo veel potentieel in het wereldtoneel en kan een stuwende kracht in termen van hun economie, maar het verschil in inkomen tussen de mensen is verbazingwekkend en is wat houdt het land weer (niet om de corruptie te noemen). Dit was echt heel verrassend voor mij, zelfs in een stad als Salvador. Ik ga dit aan te pakken in een andere post, Verschil in Brazilië.
De mensen zijn heel anders dan in het hele land als goed; ze hebben zeer donkere Brazilianen, blondjes met blauwe en groene ogen, en alles daar tussenin met inbegrip van de paarse Brazilianen ontmoette ik in Carnival (zeker doen om Skol – Braziliaanse bier naar keuze). De verder naar het noorden, dat u reist hoe donkerder de mensen en de zuidelijker je gaat, hoe lichter ze krijgen. Het was een algemeen interessante ervaring uit te kijken voor meer berichten op het Carnaval binnenkort!