Gewend aan het leven in Rio de Janeiro

Gewend aan het leven in Rio de Janeiro

Het leven in Rio de Janeiro is niet meer hetzelfde sinds ik in het grootste land van Zuid-Amerika aangekomen. Ik zou smeken om iets anders dat heel groot dat ik gevonden op de stranden van de stad, maar ik zal zich onthouden van bang de kiddos was te noemen. Het deed me denken aan vele plaatsen bezocht ik de hele wereld en zelfs vond mezelf schaamrood op de enige taal die ik heb een probleem leren en spreken gehad.

Zonsondergang in Brazilië
Zonsondergang in Brazilië van de Penthouse
The Cursed Penthouse

Wonen in Rio voor de laatste twee maanden is ronduit geweldig geweest en ik ben eindelijk gewend net voordat ik begin aan een reis door Zuid-Amerika te plannen. Het probleem begon met het appartement zoeken voor aankomst, ik hoorde gefluister van een eclectische wijk genaamd Santa Teresa met een prachtig uitzicht over de stad. Ik deed wat elke dag handelaar zou doen en huurde een penthouse met mijn vriend Brice.

We waren erg blij met prachtig uitzicht op Rio en de complexiteit van een transportsysteem dat zelfs Afrika verheugd zou zijn. Het was met een gebrek aan betere woorden, een pijn in de kont te krijgen in en uit dat huis. Ik zal beginnen met het uitleggen van de belachelijk koele trein, muito juridische (erg cool), dat zou ons boven en beneden de 42 huis complex dat ooit uitsluitend werd gebruikt voor de Zwitserse kostschool naast de deur.

Ik gebruikte om een ​​trein te hebben. Breng me naar mijn voordeur. In Brazilië.

Horrible onderwerp van gesprek, maar verrassend goede pick-up lijn. De trein zou 24 uur uitgevoerd wanneer de portiers waren niet lui om fake dat het niet werkte bij 4:00 nadat je dronken op een zaterdagavond zijn. Wie ga je geloven als je om 4 uur? De beklimming van de berg zou rillingen zenden elke porie lui heb ik in mijn lichaam, zijn er een heleboel van poriën in een Latijns man lichaam. De wandeling zou zweet verzenden via elke giet in mijn lichaam ook.

Het was leuk in het begin, denken dat we een Fat Ass Project zal hebben en proberen om gewicht te verliezen. Twee westerlingen beschouwen gewichtsverlies te betalen voor een lidmaatschap van de sportschool ze nooit gebruiken. In mijn geval, mijn beste training regime is wanneer ik uit te werken voor 3 maanden, verliezen 30 pond, en krijgen ze terug in de komende 5 jaar. En ik ben net klaar met een fles van Nutella in 6 uur. Dit brengt mij bij mijn volgende onderwerp.

The Angry Mass Transit System in Rio de Janeiro

Stelt u zich de meest hobbelige autorit die je in je leven hebt genomen. Ik herinner me dat ik door de noordelijke regio van Argentinië reed alleen te vinden mezelf rijden op een rivierbedding de volgende dag. Niet een weg, een rivierbedding. Een paar uur later nam ik een snelkoppeling op mijn kaart en merkte dat ik mijn Argentijnse Ferrari rijden door enkele verraderlijk terrein. Rijden in de 3e wereld is leuk is het niet?

Rio De Janeiro is een van de meest complexe systemen transit die ik ooit heb gezien. Over alle 5 continenten en 50 landen die ik bezocht, 9 steden die ik heb geleefd, is er niet een openbaar vervoer systeem dat het kan evenaren. De bussen in Rio kan alleen worden vergeleken met die taxi’s in New York City, dat de zee van gele te creëren op de confrontatie met de betonnen jungle.

Het enige verschil is dat de buschauffeurs in Rio De Janeiro zijn op een missie.

Als ze je niet ziek van hun onophoudelijke versnellingen en stops te krijgen, zullen ze je piekeren naar de dichtstbijzijnde stoep wanneer ze proberen je te raken. Ik heb nog nooit in een stad waar voetgangers zijn zo in gevaar voor hun leven geweest. In Buenos Aires taxichauffeurs en de lokale bevolking proberen om je naar beneden lopen, kan ik een Hyundai hier en daar geraakt, maar een full-size bus die de extra oopmh van de Braziliaanse billen?

De stad Rio De Janeiro, dat zijn ongeveer 18 miljoen inwoners herbergt, leeft en ademt openbaar vervoer en dat is hoe de meeste mensen (die meestal onder de armoedegrens zijn) rond te krijgen. De buschauffeurs hebben geen oog voor comfort, ze stoppen alsof de muur in glazen wand in de voorkant van u en uw voorhoofd moet worden aangesloten, en ze versnellen alsof ze in een Ferrari. Stelt u zich eens een man rijden zo snel op een brick road (zeer oude brick road) dat uw kostbare voeten vergeet de zwaartekracht en zweven als je op van de paal boven te houden voor je leven.

Het Internet Conundrum

Laat me je een klein achtergrond op mijn concept van het leven. Ik ben lui en om succesvol te worden denk ik dat je lui. Volg me voor een tweede.

Met het oog op de proppen te komen met een idee om succesvol te worden moet je lui genoeg om jezelf te dwingen te denken dat het is. Succesvolle mensen niet werken, ze delegeren. Wat heb ik komen met? Day Trading. Ik kan overal in de wereld reizen en werken, in het volgende hokje ik deelden de nacht met te voorkomen dat de lastige situatie van die speciale persoon, en ik heb alleen maar een paar uur werk elke dag in om een ​​goed leven te maken.

Omdat het een reis blogger en proberen om deze site te lopen is een van de dingen die me bezig, niet de dag de handel houdt. Toen ik woonde in Ethiopië werd ik benaderd door verschillende mensen een opleiding te ontvangen via mijn nieuwe Day Trading Academy. Dit alles leidt tot de dag de handel in opleiding waar ik leren andere mensen hoe ze lui daghandelaren zoals ondergetekende zijn. De enige eis ik moet werken is internet.

Betrouwbare internet, dat is gezegend door Gandhi, Mohammed Ali, Jezus, Allah, en het vet rode Kool-Aid guy

Gelukkig voor mij het vet rode Kool-Aid man is in Brazilië, betrouwbare Internet niet zo veel. Een land dat een van de opkomende economieën in de wereld die heeft mijl van de kust heeft ernstige internet problemen. In Afrika, de vuistregel voor een goede internet was landen met een kustlijn, een land dat de toegang tot de kust had zou altijd hebben goede internet.

Ze zijn zelfs het bouwen van een onderwater internet kabel die Fortaleza, Brazilië verbindt met Miami en Kaapstad. Ik snap het niet, hoe zou de grootste economie in Zuid-Amerika en nu de 6de grootste in de wereld hebben problemen met internet?

Afgezien van deze spontane avonturen kan ik je vertellen over het leven in Rio de Janeiro, is dat het absoluut fantastisch. Ik wilde een beetje over hoe ik mijn leven om een ​​aantal van de onderwerpen hierboven, maar aangezien dit bericht duwt 1.200 woorden die ik zal bespaart u een post op te lossen hebben aangepast praten. Ik zal een update te voorzien van video’s van mijn nieuwe twee verdiepingen loft, mijn vorige penthouse, en nog veel meer lekkernijen van Rio De Janeiro.