Grote Braziliaanse road trip

Grote Braziliaanse road trip

Ik zat in de buurt van Rio de Janeiro en ik besefte plotseling dat ik vertrok in een paar maanden en had niet de meerderheid van het land gezien. Ik had wennen aan het leven in Rio de Janeiro voor bijna al 3 maanden en was in staat om Paaseiland, Peru, en delen van het zuiden van Brazilië te bezoeken.

Ik kon onmogelijk het land verlaten en niet zien het noorden van Brazilië.

Ik was in staat om al zien Salvador, Brazilië, dankzij carnaval in 2011, maar ik heb niet in staat om de rest van het land te zien geweest. Een van de dingen die veel mensen niet beseffen is hoe groot Brazilië is, is het de 5de grootste land in de wereld door de oppervlakte en de bevolking volgens de CIA feit boek.

De meeste momenten waarop mensen denken van een land waar ze alleen maar denken aan het als een geheel, zou een voorbeeld Braziliaanse cultuur. Hoewel er veel overeenkomsten zijn in het hele land de culturen van het noorden en het zuiden zijn mijlen van elkaar. Zelfs de cultuur in Rio De Janeiro is uniek, vreemd genoeg vergelijkbaar in vergelijking wat Buenos Aires betekent naar Argentinië.

Voor het grootste deel, het zuiden is Europees terwijl het noorden neigt Afrikaanse en inheems zijn.

Een van de andere dingen die veel mensen niet beseffen is het bedrag van de dingen te zien en te doen Brazilië. Er zijn slechts een handvol landen die alles te zien vanuit het oogpunt van een toerist hebben, de Verenigde Staten en Argentinië zijn twee die snel te binnen schieten.

India bijvoorbeeld, heeft alles wat een toerist kan wensen cultureel (een van de redenen waarom ik gewoon mijn visum voor het land als je dit leest en plan over de besteding van maximaal 6 maanden zijn er ingediend)

Brazilië bijna maakt die lijst, maar ik zou in een 2e tier plaats als u geen gletsjers in Brazilië kunnen zien. De meeste mensen kennen Brazilië van de vrouwen en foto’s van Rio de Janeiro, de zonnige stranden van Rio de Janeiro, en natuurlijk hun vlees!

Het land heeft zoveel meer te bieden en veel mensen zullen nooit het land buiten de zuidelijke kust te ontdekken. Ik wilde elk deel van het land bus zien helaas, dingen niet werken zoals ik wilde.

Nu heb ik meer reden om terug te keren naar Brazilië!

Terwijl mijn oorspronkelijke plan bij verhuizing naar Brazilië was om te proberen en te zien het hele land, is mijn zaak is exploderende onverwacht, vooral mijn day trading onderwijs bedrijf, The Day Trading Academy.

Mijn aandacht was om te proberen en af ​​te stemmen dingen op de juiste manier dan, zodat ik later meer kon reizen door het doen van meer werk, terwijl in Brazilië. Met alle van de dingen die ik betrokken ben, kun je niet werken en reizen op hetzelfde moment. Meestal moet je de ene of de andere te kiezen. Wat ik van plan om te zien waren enkele van de meest unieke dingen te zien in Brazilië, zo niet in heel Zuid-Amerika.

Lençóis Maranhenses National Park
Eerste ster op de bovenkant van de grafiek: In de buurt van de stad Sao Luis de Maranho, er is een oase in de woestijn met lagunes in de woestijn
Fortaleza
Poort naar een aantal van de mooiste stranden van Brazilië, een van de hoogtepunten is Jericoacoara die ik nu noem De Braziliaanse Malediven
Recife
Zeker een stuk interessanter dan ik ooit had gedacht. Een van de beste plekken om te ervaren Carnival (Olinda), de bouw van het grootste winkelcentrum in Zuid-Amerika, zeer mooie historische wijk, en heeft een van de hoogste haai geteisterde wateren in de wereld. De zorg voor zwemt?
Salvador
Een van de oudste steden in de Amerika’s, site van de eerste slavenmarkt in de nieuwe wereld, en de thuisbasis van een van de beste carnaval in Brazilië.
Gateway to Chapada Diamantina National Park, dat ik kan vergelijken met het zuidwesten Verenigde Staten; unieke rotsformaties, ongelooflijk grot complexen, en zelfs watervallen. Gewoon een ongelooflijke plek.
Nu ik deze reis hebben afgerond zal ik in staat zijn om zich te concentreren op kleinere segmenten in Brazilië dat ik nog wil zien, maar gewoon in staat zijn te zien op deze reis. Met de mogelijkheid om te leven in Rio de Janeiro voor bijna 6 maanden was ik in staat om de stad en haar omgeving, tot in detail te verkennen. Iemand kan gemakkelijk een jaar door te brengen of meer ervaren van Rio, het is een prachtige stad.