Het vinden van een plek om te wonen in Rio

Het vinden van een plek om te wonen in Rio

Ik arriveerde in Rio de Janeiro met hoge verwachtingen van het vinden van een plek in een paar dagen te leven zoals ik heb gedaan met andere landen dat ik ben verhuisd. Ik meestal beginnen met het onderzoeken voor online plaatsen, voorbij de eerste eerste golf van dure toeristische vakantiewoningen, uiteindelijk het vinden van de appartementen die worden verhuurd door de eigenaars of degenen die goede prijzen. In Rio, vind ik alleen maar dure toeristische vakantiewoningen na overpriced versbouw verhuur.

Rio de Janeiro is niet chaotisch als de georganiseerde chaos in Nairobi, Kenia, is het niet moeilijk om rond te krijgen en het is niet erg moeilijk te vinden iets te zijn, hetzij. Er is een fijne lijn tussen te komen naar Rio de Janeiro op vakantie terwijl het gaan naar het strand en het nemen van foto’s en eigenlijk probeert om hier te wonen. In alle landen die ik ik heb geleefd heb niet zo veel problemen met het vinden van een appartement.

Een van de redenen is dat de prijzen zijn astronomische! Ik kan een vier-slaapkamer penthouse in Medellin, Colombia huren voor dezelfde prijs van een eigen of gedeelde kamer in Rio de Janeiro. Ik kan eerlijk zeggen dat Rio de Janeiro is een van de duurste steden in Zuid-Amerika, de prijzen zijn hier hoger dan in New York City.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben een van de vele reizen bloggers die rugzakken; Ik kijk naar aanbiedingen, proberen geld wanneer ik kan, en reizen licht op te slaan, maar ik ben niet een echte backpacker. Day trading geeft me de mogelijkheid en de mogelijkheid om een ​​aanzienlijke hoeveelheid tijd te besparen door het uitgeven van geld als ik moet.

Het zijn de kleine dingen die er toe; na te denken over de tijd die je afval zitten in een auto tijdens de spits het verkeer, de tijd te wachten op een bus, en hoe zit het met de tijd dat je afval te wachten elke keer dat je naar het kantoor van een arts (haat je niet dat)?

Ik heb zelfs rekening houden met de hoeveelheid tijd die nodig is om te koken, nu dat is mijn excuus voor het niet koken, maar ik dwaal af. Hoe sneller dat ik iets kan doen het sneller kan ik iets meer waardevol met mijn tijd, zoals het maken van geld.

Ik heb al mijn middelen uitgeput en hebben genoeg van op zoek naar een plek om te wonen in Rio de Janeiro gegroeid. Het hostel dat ik blijf in is uitstekend met een prachtig uitzicht op de baai in een grote kleine wijk genaamd Santa Teresa.

Het enige probleem is dat als ik ooit wil gaan naar een supermarkt, de sportschool, of zelfs het centrum van de stad, ik heb om het openbaar vervoer te nemen. Dit voegt een compleet uur om mijn reis of meer omdat ik met het openbaar vervoer naar de stad te nemen en neem dan de metro naar waar ik heen moet.

Morgen ga ik van plan om naar het postkantoor om een ​​speciale ID voor buitenlanders dus ik een mobiele telefoon te krijgen. Ik heb rondgelopen blind toen ik normaal gewend ben om te kijken naar de Google maps op mijn BlackBerry (ik weet dat het tijd is voor een upgrade). Ik moet naar het postkantoor om de details van mijn paspoort, moeder en de naam van de vader, de bloedgroep, de reden waarom krijgen laser ontharing te delen, waarom ik de voorkeur boxers of slips, krijgt het beeld niet?

Het is heel interessant om me hoe elk land, en zelfs elke stad, heeft verschillende instrumenten en kleine nuances was je deals te vinden. Ik heb zeker vond dat in Rio de Janeiro en plan op delen die via mijn reisgidsen en mijn reistips ook. Ik heb momenteel drie plaatsen in het achterhoofd ik gingen om te bewegen en gezien het feit dat ik in staat om een ​​plaats in de week te vinden in mijn verblijf in Brazilië is ongelooflijk geweest omdat de meeste mensen hebben me verteld dat ze heeft genomen maanden om een ​​plek te vinden.