Hotels

De meeste Braziliaanse reisgidsen maken gebruik van een vijf-sterren rating voor hotels vijf sterren met vermelding van de beste, meest luxe en dure hotels en een ster, de goedkope plaatsen met weinig meer dan een kamer en een douche. Maar dit systeem kan soms misleidend zijn en hotels die ooit kan hebben gehad een hogere rating blijven om zichzelf (en kosten) te adverteren tegen die koers, hoewel zij kunnen hebben “uitgegleden” aanzienlijk. Vaak zal een drie sterren hotel prima, zolang het lijkt schoon en goed verzorgd te zijn. Als u niet beschikt over een persoonlijke aanbeveling of weet van een specifiek hotel, het is het beste om te overleggen met een ervaren reisbureau. Ze kunnen hotel reserveringen voor u maken.

Echte vijf sterren hotels in Brazilië zijn niet goedkoop. Bijvoorbeeld, het Renaissance Hotel in São Paulo is een echte vijf sterren hotel met alle nodige voorzieningen die men overal in de wereld zou verwachten van een top van de lijn hotel. Het is spectaculair. Natuurlijk, op USD $ 300 ++++ per nacht voor een eenpersoonskamer, zou je beter te reizen op een kostenpost account. Veel ervaren reizigers in Brazilië kiezen voor hotels met een twee of drie sterren, omdat ze bieden schone, eenvoudige accommodatie tegen redelijke prijzen.

 

In mei plaatsen, wat je betaalt voor een kamer hangt af van de vraag of het is hun ‘hoogseizoen’ of ‘laagseizoen’. Dit is afhankelijk van welke stad u zich bevindt en op welk tijdstip van het jaar. Bijvoorbeeld, Carnaval is zeker ‘hoogseizoen’ in Rio de Janeiro (evenals andere populaire buurten) en je betaalt een premium prijs voor een hotelkamer. ‘Hoogseizoen’ heel Brazilië wordt over het algemeen beschouwd als de maanden juli en de periode die loopt van december tot en met februari (het einde van Carnaval). Pasen wordt ook beschouwd als een ‘hoogseizoen’.

De meeste elk hotel in Brazilië omvat café da manhã (ontbijt), die meestal bestaat uit een buffet met verschillende soorten brood, gebak, kaas, vleeswaren, roerei, vers fruit, vruchtensappen, koffie en andere garnering.

Veel hotels zijn onder andere (of aan te bieden tegen betaling) individuele kluisjes om uw waardevolle spullen op te slaan, terwijl je uit je kamer. Als het hotel geen kluis individuele kamer heeft, zullen veel van uw waardevolle spullen te vergrendelen in hun belangrijkste veilig. Evenmin is een slecht idee als u zich zorgen.

Veel nieuwere hotels hebben centrale warm water systemen, maar, u kunt douchekoppen (in sommige hotels) tegenkomen met elektrische draden die uit hen. Wees niet ongerust, deze zijn gewoon voorkomende apparaten die elektrisch verwarmen van water direct bij de douchekop.

Veel hotels zijn onder andere (of aanbod tegen betaling) high speed internet toegang stekker of een draadloze internet-systeem, zo niet in de kamer, dan in ieder geval op een computer ergens in het hotel.

Omdat elektriciteit is duur in Brazilië, zijn gang lichten in veel hotels aangezet mijn bewegingsmelders. Veel nieuwere hotels ook systemen die automatisch schakel alle kamer lichten wanneer u vertrekt in dienst.

Niet te verwarren Braziliaanse motels met motels in Noord-Amerika. In Brazilië, motels (in tegenstelling tot de meeste hotels) bieden uurtarieven. Klik hier voor de foto? Aan de andere kant, met name in een aantal kleinere steden, een lokale motel misschien wel de beste accommodaties beschikbaar in de omgeving bieden en, meestal, tegen een redelijke daggeldrente. Het is iets om te overwegen in sommige situaties.

De meeste hotels hebben een checkout tijd van 11:00-01:00. Zorg ervoor dat u weet dat de checkout tijd voordat je moet betalen voor een volle dag je niet nodig hebt.

Als je gepland om Brazilië te laten op een nacht vlucht, zullen de meeste hotels uw bagage voor u-uit de tijd van uw kassa totdat uw vertrek naar de luchthaven. Velen zullen dit doen voor gratis, maar sommige kunnen een kleine vergoeding vragen.