Lagoa Paraiso in Jericoacoara

Lagoa Paraiso in Jericoacoara

Welkom in het paradijs, Paradise Lagoon om precies te zijn (Lagoa Paraiso betekent Paradise Lagoon). De lagune is een onderdeel van een uitgebreide set van lagunes die zijn gevonden in het gebied in de buurt van de stad Jericoacoara, Brazilië. Ik reisde onlangs door de hele kust proberen te bezoeken elk strand in tussen, dat was de moeite waard en dit was een aangename verrassing. Ik kreeg zo’n geweldige reactie van de vorige foto heb ik besloten om een ​​hele foto-essay te doen!

De lagunes zijn zoetwater en kan worden gevonden via een buggy rijden op het strand. Met Brazilië steeds een hub voor reizen en buitenlandse investeringen ik ga op zoek naar onroerend goed in een van deze meren. Ik denk niet dat iemand twee keer zou denken over het kopen van onroerend goed hier.

Uitzicht vanaf toen we voor het eerst liepen uit op het water van de lagune. We waren in staat om een ​​waterfront plaats te krijgen en te genieten van de lunch, terwijl we kletsnat van de zon en ook genoten van het uitzicht.

Als je in de verte is er een zip line dat u van de kleine heuvel aan de linkerkant kan nemen. We kozen de zip-lijn niet te nemen omdat je gewoon zip in het water. We zijn van plan terug te keren wanneer zij een zip line waar je eigenlijk in het water in plaats van te worden vastgebonden aan de stoel kan springen bouwen.

Een van de vele Brazilianen krijgen hun beeld op de unieke locatie.

Ver in de verte is er een resort waar je kunt zeggen en tonnen pousada’s (familie stijl hostels) die een koopje.

Over het algemeen was een geweldige ervaring en ik zou het opnieuw doen in een nanoseconde. Klik hier voor meer foto’s van het Jericoacoara gebied en bekijk de top 5 sectie voor meer dingen te doen in Brazilië en rond de wereld.