Route over de hele wereld: Braziliaanse Thongs & Male Short Shorts

Route over de hele wereld: Braziliaanse Thongs & Male Short Shorts

Nou zijn officiële dames en heren, Ik verhuis naar Brazilië. Ik heb nu een ander een andere dan alleen rond de wereld reizen om toeristische attracties te zien en om culturen te leren kennen focus. Ik heb serieus ontbrak het updaten van deze reis blog, omdat ik begonnen met een nieuwe dag trading bedrijf waar ik leren mensen hoe tot dag de handel (Theda TradingAcademy.com). Ik heb dit gekke idee over de openstelling van de dag de handel centra in een paar landen over de hele wereld in staat zijn om iemand met de mogelijkheid van het leven van hun dromen te bieden.
Omdat dat Brazilië staat bekend voor vrouwen in strings en mannen die shorts dat alles verpakt in als een tonijn kan dragen, ben ik vertrokken met geen andere dan eigenlijk terug naar de sportschool te gaan optie. Ik besloot om te hangen in de Verenigde Staten voor een beetje te raken op de dingen en ik zal ook deze tijd gebruiken om mezelf dwingen om weer in vorm te krijgen.

Maak je klaar om me te zien in een aantal skinny jeans, want ik ga omhoog gepompt, zoals Arnold, minus de steroïden. Ik zal in wat meer detail over het proces te praten, maar ik denk dat het zal zeer interessant om kroniek zijn het proces van het proberen om gewicht te verliezen, terwijl ik op reis ben.

Wie wil er echt uit te werken terwijl ze reizen? Helaas voor mij ik reis om van te leven! Jammer genoeg toch? Nu op naar de goede dingen, wat heb ik nog te zien in Zuid-Amerika?

Het eerste probleem bij de verhuizing naar Brazilië is dat ik niet weet waar te gaan! Rio de Janeiro is de voor de hand liggende keuze, maar niet zo snel. Het nadeel is dat veel mensen hebben me verteld dat Rio is een complete dump, erg vuil, etc.

Er zijn twee andere steden die ik heb te horen gekregen dat ik zou moeten controleren, Florianopolis (Floripa) en Porto Alegre. Ze zijn beiden in het zuiden en ik heb te horen gekregen van de vrouwen zijn prachtig en Floripa zal mijn hart weg te nemen.

Ik helaas vertelde Floripa dat Medellin heeft mijn hart, maar dat is naast het punt. Ik ben in Porto Alegre alleen geïnteresseerd omdat er drie mensen die me in contact gebracht over beursdag van de stad, wat leidt me om te geloven dat er een geweldige dag trading gemeenschap kunnen er geweest zijn.

Ik heb ook een handvol van de dingen in Zuid-Amerika om te zien dat ik nog niet heb gezien. De enige landen die ik niet te zijn geweest zijn Ecuador en Peru, die ik van plan een bezoek. Ik heb eigenlijk werd benaderd voor een persreis naar de Galapagos-eilanden, zal dit mijn tweede persreis nadat het geweldig team at Once In A Lifetime contacteerden me over een persreis naar Israël.

Ook al heb ik gebruikt in Chili om te wonen, wil ik graag het land een beetje meer zoals ik geweldige dingen over de Chileens Patagonië hebben gehoord te verkennen. Er is een eiland genaamd Chiloe die ongelooflijke schoonheid heeft en ik wil ook de noordelijke stad Arica die zogenaamd heeft een kerk die werd ontworpen door Eiffel te krijgen.

Wat is er te zien in Brazilië?

Ik klinken erg onwetend te zeggen dat, maar ik eerlijk gezegd niet gedaan dat veel onderzoek en buiten de gewone toeristische attracties, zoals stranden, Rio, Salvador, Carnaval, en Amazone-regenwoud, wat is er te zien in Rio. Het land heeft geweldige cultuur waar ik echt enthousiast over duiken in, maar ik ben ook geïnteresseerd in het leren over alle van de dingen te zien en te doen in het land.

Een ding dat je niet van gehoord hebben zijn de roze dolfijnen die zijn gevonden in de Amazone. Vermoedelijk, de vrouwelijke dolfijnen zelfs de voorkeur aan de dolfijnen die meer roze zijn. Bekijk de onderstaande video:

Na dat alles wat overblijft is Venezuela en de Angel Falls. Ik wil graag een van die riviercruises waar je slaapt in een hangmat, terwijl het zwaait automatisch als gevolg van de boot schommelen nemen. Ze hebben eigenlijk suites waar u uw eigen ruimte en privacy te krijgen, de badkamers zijn publiek echter, ik heb het gehoord, net buiten de kant van de boot, maar dat is naast het punt.