Unieke dingen te zien in Salvador

Unieke dingen te zien in Salvador

Biedt bijna 200 miljoen mensen, kan Brazilië gemakkelijk worden beschouwd als een absolute monster als het gaat om cultuur. Ze hebben hun eigen unieke dans (capoeira en samba) en hebben hun eigen unieke manier van dingen zien. Salvador is een zeer bijzondere stad want het is de eerste hoofdstad van Brazilië en ook hield de eerste slavenmarkt in de Nieuwe Wereld. Dit brengt mij tot de eerste unieke dingen te zien en het gaat om de late great Micheal Jackson:

De Pelourinho plein is waar de slavenmarkt werd gehouden in Salvador. Pelourinho betekent zweepslagen post, terecht omdat de whiping post van het gebruik slavenmarkt in datzelfde plein zal worden gehouden. Zijn grappig wanneer u een reis hoe je dit soort dingen kunnen beleven en op zoek naar de betekenis achter een muziek of een lied. Toen ik voor het eerst deze video ik gewoon dacht bekeken: “oh koel hij filmde in Brazilië”. U krijgt ook een beetje mis richting sinds het begin van de video heeft een goed schot van het standbeeld Christus in Rio De Jenario. Als u denkt over dit, Micheal filmde de video “ze niet echt zorgen over ons” waar de eerste slavenmarkt werd gehouden in de nieuwe wereld. Dat is vrij krachtig.

Dit is de video van de beruchte 2 jaar oude dansen Samba op het tafelblad in je raadt het al, Salvador. Deze video viraal ging een lange tijd geleden. Toen in Carnaval kun je echt zien deze kleine jongens af te breken over de hele straat. De grootste Carnaval in Rio de Jenairo gevolgd door Sao Paolo. De beste plek om te Carnaval echter te ervaren, is Salvador, waar je eigenlijk kunt betalen om een ​​deel van het festival plaats van gewoon zitten in een stadion en kijken naar het festival te lopen door zijn. Im momenteel in Salvador en ik ben op weg naar getuige Carnaval Dag 3!