Wanneer een eerste liefde is besmet

Wanneer een eerste liefde is besmet

Een eerste liefde kan net zo snel als een roos groeit of zo moeilijk als de doorn dat het draagt ​​zijn. De eerste liefde, in sommige gevallen, is vaak ingewikkeld en complex. Dit was niet het geval van mijn eerste, haar naam was Medellin en het was de eerste keer dat ik werd verliefd op een stad.
Ze was anders, Medellin. Ze hof me met haar prachtig uitgelijnd straten en het weer van een paradijs gevonden in onze moderne wereld. De inwoners van Medellin, vaak aangeduid als paisas, heeft geen enkele hulp van het tegendeel, ze werden ook gemanierd als een opstandig kind hervormd in het leger. De schoonheid van het Colombiaanse platteland en de goedkope kosten van levensonderhoud bleek te zijn wat ik mijn eerste liefde zou noemen.
Aangekomen in Rio De Janeiro, begon ik na te denken over mijn eerste liefde en ze begon mijn hart breken. Er is een reiziger, prompt uitgeroepen tot de Maverick Traveler, dat is de enige persoon die niet verliefd is geworden op Medellin.
Zijn post getiteld My Problemen met Medellin Nachtleven, aanbesteed veel rage onder de Medellin gelovigen. De groep van reizen bloggers die razen en tieren over Medellin niet kon staan ​​om zijn Medellin bashing horen. Ik gaf toe dat het gerechtvaardigd verdienste en na het leven in Rio de Janeiro en het krijgen gewend aan het leven in de stad, de maverick’s oude stampen gronden, ik haat het om toe te geven dat hij gedeeltelijk juist op zijn beoordeling van Medellin. Nadat ik begon te denken over het meer, ik ben triest om te zeggen dat hij heeft veel goede punten aan zijn argument. Voordat ik dacht van Medellin als vakantiegangers paradijs, na het ervaren van Rio De Janeiro Ik heb een unieke manier van het uitleggen van de stad en te vergelijken met Rio.
De cultuur in Medellin is als het leven in een middelbare school (middelbare school), waar iedereen geeft om populair, volgens de laatste mode, en doen hetzelfde iedereen doet. In zeer zeldzame gevallen zijn er mensen die niet berusten in de norm. Ik herinner me dat ik op die leeftijd toen ik moest de nieuwste paar sneakers, in combinatie met bijpassende gekleurde horloges, hoeden, en t-shirts te dragen.
Ik later gerijpt en groeide uit tot het plein toed Italiaanse schoenen in combinatie met heldere banden en vesten. Iedereen heeft dezelfde stijl in Medellin en iedereen in de stad de ambitie om hetzelfde niveau van de mode die wordt weergegeven in de media te komen.
De vrouwen zijn gewend om het leven gebracht door de drugsdealers die de regio tijdens het bewind Pablo Escobar’s geplaagd; grote nep borsten, enorme zitvlakken, en de laatste in jeans en t-shirts. De mannen volgen populaire urban culture met ofwel scherpe strak verzorgde kort haar of de Colombiaanse versie van de mul.
bogen in Rio de Janeiro

Elke keer als ik zou uit te gaan van de nigthclubs zou hetzelfde liedjes over en weer te spelen. De situatie wordt nu dat Medellin (Colombia en als geheel) is geplaagd met wat ik noem gringo manie (wit of westerse mensen) slechter.
Er is een hiërarchie van macht, populariteit en gezag.
De duurdere telefoon die je eigendom is, of je nu een auto of niet, en de liefhebber kleding die je je hoger privilege droeg verleend in de voedselketen in handen. Om u een idee van hoe dit werkte ik zou proberen om alleen te raken op vrouwen die een Blackberry of iPhone in handen om te garanderen dat ik niet de vrouwen die in de norm werden gevangen zou krijgen geven.

Toen ik toegaf en gaf zich over aan de schoonheid van de vrouwen in Medellin, het maakt niet uit wat voor soort telefoon dat ze bezeten, ik normaal spijt van gehad.
Rio de Janeiro is vergelijkbaar met wanneer je af te studeren en je niet schelen wie is de populaire jongen op de campus. Het maakt niet uit wat voor soort auto u rijdt, wat belangrijk is, is dat je uit het huis van je moeder en beginnen om uw rekeningen te betalen.
Medellin groeit nog steeds terwijl Rio de Janeiro al in een volwassen volwassen is volwassen geworden
Het is niet dat ik niet meer zal houden Medellin, maar ik zal zeker niet kijken naar het op dezelfde manier. De mensen in Rio houden er goed uitzien, maar het is niet allemaal over het feit dat de meest populaire en het hebben van de beste telefoon in de kamer.
Een van de dingen die ik leuk vind aan Rio is de relaxte cultuur. De populaire partij wijk, Lapa, wordt ingehaald door de lokale bevolking en toeristen met korte broeken, t-shirts, tank tops, en sandalen. De vrouwen niet geven je extra punten voor het hebben van een fancy telefoons of wit is, want het is aangenomen dat je meer geld.
In Brazilië, moet je de mensen respect te verdienen, is het niet verdiend door het hebben van een fancy kapsel. De steden zijn heel verschillend, zowel in de persoonlijkheid en de cultuur en Rio is in wezen, oudere broer Medellin.
De volwassen, ouder, wijzer en meer ontspannen oudere broer